Samenwerken met

AVG ONLIne

Partnerformule voor Advocaten

De workshop en software van AVG online bieden de basis, u biedt de maatwerk oplossingen

Herkent u zich in het volgende?

De uren verkeerd ingeschat”, “We lopen vast op het inkaderen van processen en de verwerkingsstromen”, “De klanten vinden het hele traject te duur”, “We hebben te weinig capaciteit” of “Ik zou liever een coachende rol aannemen dan eindverantwoordelijk te zijn”.

De partnerformule van AVG online is dé oplossing.

Eindelijk! Software van AVG online en AVG certificering

Implementeer nú de AVG wetgeving bij uw klanten met de methode van AVG online!

AVG online biedt hulp bij privacy aan bedrijven en organisaties om het volledige AVG/GDPR privacywetgeving traject te doorlopen. Met de klassikale workshop en de unieke doe-het-zelf software van AVG online wordt door middel van invulvelden en voorbeeld documenten de verplichte documentatie gegenereerd waarmee uw klanten aantoonbaar voldoen aan de wetgeving. Na afronding kan er erkende AVG certificering worden aangevraagd.

De partnerformule: AVG online huurt u in als gastdocent

De unieke partnerformule van AVG online betekent dat u voor uw relaties een klassikale basistraining organiseert in de privacywetgeving en het gebruik van de software van AVG online.

Het enige wat u hoeft te doen is een e-mail te sturen naar uw relaties met uw unieke promotiecode. Vanaf dan lift u automatisch mee op de methode van AVG online en kunt u zelf advies geven aan uw (nieuwe) klanten en facturen sturen. Op basis van nacalculatie.

Contact opnemen

Blijf ‘in control’ als adviseur en leverancier van uw klant

AVG online huurt u in als ‘adviserende gast docent’. Uw klanten kunnen na de workshop natuurlijk bij u terecht voor maatwerk advies tegen uw eigen uurtarief. Na afloop van de workshop zijn uw klanten zelf verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de verwerkingen, de processen en dus een juiste invulling van het verwerkingsregister.

AVG online rekent uw klant voor de basistraining en 1 jaar gebruik van de AVG online software €895,00 (excl. BTW) eenmalig. Indien uw klant na dit jaar gebruik wil blijven maken van de software, dan kost dit €19,50 (excl. BTW) per maand.

Contact opnemen

Mogelijke aanpak voor uw klanten

 • Stuur uw relaties een nieuwsbrief over AVG online met een aanbieding voor de basistraining privacy en het gebruik van AVG online software.
 • AVG online maakt voor uw kantoor een aparte landingspagina met uw logo
 • AVG online plant samen met u een datum voor een maatwerk training voor uw klanten en regelt volautomatisch de facturatie, planning, cursuslokalen met lunch en een ervaren Privacy Officer van AVG online als docent.
 • AVG online stuurt u een creditfactuur van een vooraf afgesproken bedrag per klant voor uw diensten als gastdocent, voor iedere klas van minimaal 5 bedrijven (personen).
 • U geeft samen met de Privacy Officer van AVG online een training, zodat u ‘in control’ blijft bij uw klanten.
 • Een week na afloop van de basistraining belt u uw klanten of ze tevreden zijn en of ze nog hulp nodig hebben bij de implementatie.
 • U blijft werken voor uw klanten in een ‘coachende rol’. Op nacalculatie.

Uw diensten kunnen bijvoorbeeld bestaan uit

 • Hulp bij invullen van de doe-het-zelf software
 • Bewustwordingstraining bij de klant op locatie voor directie en medewerkers
 • Hulp bij opstellen of controle van de verwerkersovereenkomst, privacy statements en overige documenten
 • Hulp bij het invullen of controleren van het verwerkingsregister
 • Begeleiding naar AVG certificering
 • Hulplijn in abonnementsvorm als Functionaris Gegevensbeschermer / Privacy Officer
Contact opnemen

Direct contact?

Direct contact? Of wilt u graag een demo van de AVG online software?

Plaats een terugbelverzoek of neem contact op via: